Inici » Les complicacions de Marta López després d’una intervenció estètica

Les complicacions de Marta López després d’una intervenció estètica

by PREMIUM.CAT
una mujer con un vestido azul hablando con una mujer con una camisa blanca en un televisor con un fondo amarillo y rojo, Emma Ríos, imagen promocional, una pintura renacentista, de stijl

Marta López pateix una infecció per un fil tensor al coll

Marta López ha tornat a la televisió després de passar 10 dies en un programa de supervivència. Tot i això, la seva experiència no ha estat gens plaent, ja que ha patit un intens dolor i una falta de son durant tot aquest temps. El motiu? Una infecció causada per una operació estètica que s’havia fet abans d’entrar al concurs.

Segons ha explicat la mateixa Marta López, es va sotmetre a una operació per col·locar-se un fil tensor al coll, amb l’objectiu de tensar els músculs i millorar l’aspecte d’aquesta zona. Tot i això, el fil li va provocar una reacció adversa i se li va infectar, formant-se un bony que li impedia estirar-se i li causava un gran malestar.

Un dolor insuportable

«El dolor era pitjor que un part. No ho entenia, perquè em donaven calmants i no em passava. Em van dir que l’embalum m’estava pressionant, i que per més que em posessin coses, el fil seguia fent mal», ha relatat.

En la connexió en directe que han fet amb ella, se l’ha pogut veure amb una tireta al coll que li han posat fins que la puguin curar del tot, cosa que implica l’extracció del fil. Ara se sent molt millor, encara que necessitarà uns dies més de repòs en què no podrà participar a les proves físiques del programa.

Altres operacions estètiques de Marta López

Aquesta no és la primera vegada que Marta López se sotmet a una intervenció estètica. La comunicadora també s’ha fet una rinoplàstia al nas, una mamoplàstia per augmentar la mida del pit i un canvi de pròtesi posterior.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00