Inici » Reaccions Inicials Després de la Publicació de la Llei d’Amnistia al Butlletí Oficial de l’Estat

Reaccions Inicials Després de la Publicació de la Llei d’Amnistia al Butlletí Oficial de l’Estat

by PREMIUM.CAT
un grup d'homes amb vestit i corbata asseguts en una sala amb papers a les mans i un home amb un paper, Bernat Sanjuan, ignacio fernandez rios, una foto, plasticien

Una Nova Etapa a Catalunya

Després de la publicació de la Llei d’Amnistia al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), l’executiu espanyol ha expressat les seves primeres reaccions, afirmant que aquest fet oficialitza l’inici d’una nova etapa a Catalunya. Aquesta oficialització ha estat considerada com una peça fonamental per al tancament d’una etapa d’enfrontament i divisió a la societat catalana, segons fonts del Ministeri de Justícia i Presidència recollides per l’ACN .

Aplicació Immediata de la Llei

La publicació de la llei al BOE representa el pas final per a l’entrada en vigor de la llei d’amnistia, permetent als afectats reclamar la seva aplicació immediata a l’òrgan judicial pertinent. Cal tenir present que qualsevol llei publicada al BOE gaudeix de la presumpció de legalitat, constitucionalitat i legitimitat, i per tant, haurà de ser aplicada o valorada pel tribunal corresponent .

Preparatius per a l’Aplicació de la Llei

Les defenses dels amnistiats ja han preparat els escrits necessaris per reclamar l’aplicació de la llei pels seus representats. Aquests preparatius s’han dut a terme amb l’objectiu de poder presentar els escrits per reclamar l’aplicació de la llei pels seus representats, demostrant la seva preparació per afrontar aquesta nova etapa .

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00