Inici » Un possible avenç electoral a Castella-la Manxa

Un possible avenç electoral a Castella-la Manxa

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata davant d'una bandera i un micròfon amb un micròfon davant seu, Boris Vladimirski, thierry doizon, un retrat, arbeitsrat für kunst

El president socialista de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, planteja un possible avenç electoral

El president socialista de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha suggerit la possibilitat d’un avançament electoral a la regió. Segons García-Page, aquesta mesura es prendria per evitar perllongar una situació inviable. El president ha instat el PSOE i els altres partits a reflexionar sobre els resultats de les eleccions europees i buscar solucions vàlides en termes electorals.

La importància de buscar solucions i evitar el frontisme i el populisme

García-Page ha destacat la importància de buscar solucions i evitar el frontisme i el populisme que, segons ell, estan dividint la societat. Ha expressat la seva preocupació per la desproporció existent al país i ha cridat a treballar en la direcció oposada, promovent la unitat i la col·laboració.

Crítiques al Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS)

El president castellanomanxec ha criticat el Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) pels seus pronòstics erronis a les eleccions europees. García-Page considera que el CIS no està ajudant el Govern i que els seus resultats no són creïbles. Ha assenyalat que el centre enquestador hauria de ser una assignatura pendent a la normalitat democràtica.

El CIS i els seus errors a les eleccions europees

El CIS ha tornat a fallar als seus pronòstics per a les eleccions europees. Segons García-Page, el centre enquestador no va encertar en cap de les estimacions dels resultats dels partits. El president ha qüestionat la credibilitat del CIS i ha afirmat que els seus errors perjudiquen el Govern.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00