Inici » Gran Oportunitat per als Clients de CaixaBank: Regals Increïbles del 2024

Gran Oportunitat per als Clients de CaixaBank: Regals Increïbles del 2024

by PREMIUM.CAT

CaixaBank promociona regals atractius per als clients


El 2024 ve carregat de sorpreses per als clients de CaixaBank. Aquesta institució financera ha llançat una nova campanya per atreure noves domiciliacions de nòmines i augmentar el nombre de clients. La estratègia de premiar als seus clients s’ha convertit en una iniciativa clau per a l’entitat, que ha demostrat el seu compromís amb els clients el 2023 amb l’entrega de l’iPhone 15 pro.


Tres Opcions atractives


En aquesta ocasió, CaixaBank ofereix tres opcions tentadores segons les condicions de domiciliació de nòmina. Els clients tenen l’oportunitat d’obtenir un televisor Samsung, un cupó de fins a 400 euros o una remuneració del 5% TAE. No obstant això, és important tenir present que aquesta promoció estarà disponible durant els tres primers mesos de l’any: gener, febrer i març.


Diverses Alternatives


Per aconseguir aquests beneficis, CaixaBank ofereix tres alternatives basades en la quantitat de diners que es reben de salari cada mes. Domiciliar la nòmina permet als clients gaudir de tots els avantatges que ofereix l’entitat. Això representa una gran oportunitat per aconseguir un televisor Samsung o altres regals atractius.


Oportunitat Irresistible


Per obtenir un televisor de la marca Samsung de 32”, la nòmina ha de ser igual o superior a 1.200 euros. A més, es requereix domiciliar almenys tres rebuts i realitzar un mínim de tres compres amb targeta. A més, si es compleixen aquests requisits, es té l’oportunitat d’escollir entre un televisor o un cupó de 200 euros per a despeses a Wivai.


Els clients amb nòmines de més de 2.500 euros mensuals tenen opcions encara més atractives. CaixaBank ofereix la possibilitat de triar entre un televisor Samsung de 50”, un cupó de 400 euros per a despeses a Wivai, o una remuneració del 5% TAE per als primers 5.000 euros durant 2 anys. Això representa una gran oportunitat per als clients que compleixen amb aquests requisits.


Els clients més joves de l’entitat també tenen opcions interessants a través d’Imagin. Poden obtenir 150 euros en cas de domiciliar una nòmina a partir de 1.000 euros, mentre que les noves nòmines de 400 a 1.000 euros rebran 50 euros. Això posa de manifest l’interès de l’entitat per atendre a tots els seus clients, independentment de la seva edat o nivell salarial.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00