Inici » La sorpresa inesperada per Amador Mohedano

La sorpresa inesperada per Amador Mohedano

by premium.cat

Un deute preocupant

Amador Mohedano es troba davant d’una situació delicada després de rebre la notificació d’Hisenda sobre un deute de 247.000 euros. Aquest deute el posa en risc de perdre la propietat ‘Los Naranjos’ a Chipiona.

Suport familiar

El seu entorn més proper està disposat a ajudar-lo en aquest moment difícil. La família de Telecinco, en particular Gloria Mohedano, està decidida a intervenir si la situació es complica, com ha confirmat José Antonio Rodríguez.

La situació actual

Recentment es va fer pública la complicada situació d’Amador Mohedano, la qual implica afrontar un deute amb Hisenda de més de 200.000 euros. Aquesta situació posa en perill la darrera herència de Rocío Jurado que li queda, la finca ‘Los Naranjos’.

Suport incondicional

Malgrat la dificultat de la situació, Amador compta amb el suport incondicional de la seva família. En cas que la situació es complici, la seva germana Gloria Mohedano estarà al seu costat per ajudar-lo a superar-ho.

Perspectives de futur

D’acord amb les declaracions de José Antonio Rodríguez, la situació no sembla ser tan greu com alguns mitjans han indicat. No obstant això, Amador té l’intenció de regularitzar la seva situació el més aviat possible, ja que les pròximes setmanes seran decisives per solucionar aquest deute econòmic, especialment tenint en compte que la seva pensió mensual és de només 850 euros.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00