Inici » Suïcidi d’una adolescent per culpa de nus falsos difosos pels seus companys

Suïcidi d’una adolescent per culpa de nus falsos difosos pels seus companys

by PREMIUM.CAT

Una tragèdia que podria haver-se evitat

Una adolescent de 14 anys es va treure la vida després que un grup de nois de la seva classe difonguessin imatges falses on apareixia nua. Mia Janin era estudiant de l’Escola Jueva Lliure a Kenton (Londres), quan el seu cos va ser trobat a la seva casa a Harrow, el març de 2021.

El seu pare, Mariano Janin, va denunciar que la seva filla va ser víctima d’assetjament en línia. Un dels nois que va declarar davant del jutge va explicar que el xat grupal dels nois servia per compartir imatges falses de noies nues de l’escola.

Segons el testimoni, els nois “van manipular amb Photoshop les cares de les noies als cossos d’actrius pornogràfiques”. Un altre noi va afegir que la Mia va rebre moltes crítiques negatives d’altres estudiants en un vídeo de TikTok.

Un canvi d’escola que no va arribar a temps

La Mia també va demanar als seus pares si podia canviar d’escola i la seva mare, Marisa, li va respondre que podia rebre educació a casa durant la resta de l’any. Però aquesta solució no va evitar el fatal desenllaç. Després de retirar-se a dormir, la Mia va acabar amb la seva vida hores després.

El forense Tony Murphy va dir que no hi havia proves que s’haguessin compartit imatges o vídeos que implicassin la Mia al xat grupal, tret de TikTok.

Els correus electrònics interceptats revelen que els responsables de l’escola no es van assabentar del xat grupal fins després de la mort de la Mia. No obstant això, Lily Lewis, advocada del germà de la Mia, va dir que un grup de Snapchat era “molt conegut”.

La investigació segueix oberta

Ara mateix, la investigació continua endavant per aclarir les circumstàncies del suïcidi de la Mia i les possibles responsabilitats dels seus companys. Aquest cas ha commocionat la societat i ha posat de manifest la necessitat de prevenir i combatre l’assetjament en línia.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00