Inici » Una Experiència Inoblidable amb Rei Melcior i Jaime Rico

Una Experiència Inoblidable amb Rei Melcior i Jaime Rico

by PREMIUM.CAT
dos hombres vestidos con trajes de cuero negro, uno al lado del otro en una habitación con una ventana y una luz, Cedric Seaut (Keos Masons), armadura, arte conceptual, antípodas

Filà Verds: Acompanyants de l’Arribada de Melcior

La filà Verds tindrà l’honor de guiar l’entrada de Melcior a Alcoi, en la vesprada del 5 de gener. Entre tots els membres d’aquesta filà, Jaime Rico destaca com l’ajudant més proper a aquest Rei Mag, vivint aquests moments previs amb gran il·lusió.

Una Votació Interna: Jaime Rico, Ajudant Escollit

Per decidir qui seria l’ajudant principal de Melcior, la filà Verds va organitzar una votació interna entre sis candidats, incloent Jaime Rico. Amb entusiasme i determinació, Jaime va guanyar la votació, assolint així l’honor de ser l’acompanyant més proper al Rei Mag.

Dels Primers Tro a Rei Melcior: Un Camí d’Honor

Jaime Rico recorda com, quan era primer tro, considerava la possibilitat d’acompanyar a un Rei Mag, però cap membre de la filà va mostrar interès en formalitzar aquesta petició a l’Assemblea. Ara, amb gran satisfacció, ocupa la posició més destacada durant aquesta festivitat tan esperada.

Emocions Compartides: Alegria i Il·lusió

Jaime Rico espera amb emoció tota la Cavalcada, destacant la il·lusió dels més petits i l’Adoració com moments especials. Assegura que, tot i no haver-ho viscut des de dins abans, serà una vivència inoblidable per a tots els implicats.

Un Dia Especial: Alegrar Corazons

Recordant els seus temps a l’Associació de Sant Jordi, Jaime Rico anticipa que el 6 de gener serà molt emotiu. Alegrar els cors de persones majors i xiquets malalts serà una experiència única, portant aquesta festivitat a tota la comunitat.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00