Inici » Isa Pantoja, una dona angoixada per la seva salut

Isa Pantoja, una dona angoixada per la seva salut

by PREMIUM.CAT
dues dones es posen juntes per a una foto en una habitació amb un quadre a la paret darrere i una porta al fons, Andries Both, trets facials simètrics, una fotocòpia, premsa privada

La situació d’Isa Pantoja

Isa Pantoja ha estat notícia durant les últimes setmanes arran de l’arribada de la seva mare biològica a Espanya. Roxana Luque té intenció de conèixer-la, però no s’ha mostrat en disposició. De fet, des de la seva arribada gairebé no hem pogut veure Isa Pantoja, que ha evitat els focus de les càmeres tant sí com no.

Recentment, Anabel Pantoja ha anunciat el seu embaràs de quatre mesos i Isa ha demostrat estar molt contenta amb la notícia. A més, ha assegurat que la relació entre la família Pantoja no canviarà gens ni mica amb l’arribada d’aquest nadó.

El problema d’asma d’Isa Pantoja

L’última cosa que se’n sap és el seu preocupant estat de salut derivat de les obres que està fent a casa seva. Una evolució que ha estat publicant a les seves xarxes socials, però els últims dies ha arribat a un punt força alarmant.

Fa diverses setmanes, Isa Pantoja es va mudar amb Asraf Beno a un nou habitatge en una urbanització exclusiva al Puerto de Santa María. Un canvi amb què prometien ser feliços, però que, finalment, no ha estat així.

L’edifici encara no està acabat, i per això estan fent reformes en algunes zones. A més, la parella també està fent obres a l’interior de l’habitatge.

Aquesta situació està perjudicant directament Isa Pantoja. La influencer ha confessat en ocasions anteriors que és una persona asmàtica. Motiu pel qual la pols de les obres pot agreujar-ne la condició.

Tant és així que diverses vegades ha preguntat per xarxes socials què pot fer per suportar la situació. Des de fa temps va prendre la mesura de portar mascareta dins de casa seva per no respirar tanta pols. Un gest que va millorar lleument, però que no ha posat fi al problema.

L’angoixa d’Isa Pantoja

Isa Pantoja ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo en què se la veu força perjudicada. Amb una mascareta posada, explica els seus problemes d’asma i com ho està passant de malament amb la situació. De fet, té tanta angoixa per quedar-se sense aire que ha demanat a Asraf que la porti a urgències.

“Faig aquest vídeo ara que estic una mica millor per fer-vos arribar el que sent una persona asmàtica. La pols el que ha fet és agreujar el que ja tenia, que era una bronquitis, i m’ha derivat en asma. Ho estic passant fatal”, començava dient.

Una millora lleu que pot ser perquè ja no continuen amb les obres a l’interior del seu habitatge. Tot i això, han hagut de tornar a fer alguns retocs amb alguns desperfectes que hi havia. Motiu pel qual ha tornat a empitjorar el seu estat.

“Estava plorant abans de la desesperació perquè veig que no milloro i m’asfixio, em quedo sense aire. Em fa por de veritat passar per aquestes crisis asmàtiques, perquè és el pitjor del món. No sé què fer, estic desesperada… Visc amb por d’asfixiar-me”, comentava.

L’ansietat d’Isa Pantoja

Isa Pantoja està realment angoixada per la situació en què es troba. Després de tant de temps en aquesta situació no ha vist una millora. A més, està esperant acudir a una cita mèdica per conèixer millor la situació.

Moments després, la situació d’Isa Pantoja va empitjorar força. Al vídeo se la pot veure plorant i amb una angoixa enorme. Mentrestant, explicava que estava tan malament que ha demanat a Asraf que la portés urgentment a l’hospital.

“He d’anar a urgències. Esperaré que em porti Asraf, perquè em trobo supermalament. Quan noto que estic millorant, de sobte torno a patir crisis que són el pitjor. Em fa por quedar-me sense aire. Fa molt de temps que estic així i no noto millora”, explicava entre llàgrimes.

Amb el pas de les hores, ha pres la decisió d’anar-se’n de casa, encara que només sigui per tornar a dormir. “Estaré fora de casa tot el dia i només vindré per dormir. A veure si així milloro. Sento que per molt de tractament que em donin, el millor consell serà no estar en un lloc on hi hagi pols”, explicava.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00