Inici » La cançó viral dedicada al líder suprem de Corea del Nord

La cançó viral dedicada al líder suprem de Corea del Nord

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata davant d'un grup d'homes amb uniforme i agafant la mà, Dong Kingman, kim jung gi, una foto d'estoc, excessivisme

L’èxit d’una cançó viral

Una enganxosa melodia titulada Friendly Father ha causat furor a tot el món, incloent-hi la veïna Corea del Sud. Aquesta cançó ha aconseguit convertir-se en un èxit imparable a les xarxes socials, fins i tot a TikTok. Tot i això, el regulador de mitjans de Corea del Sud ha prohibit l’accés a aquest vídeo, considerat com a propaganda nord-coreana, ja que idolatra i glorifica el líder Kim Jong-un com un ‘gran líder’.

La prohibició de l’accés al vídeo

La llei de seguretat nacional de Corea del Sud bloqueja l’accés als llocs web i als mitjans de comunicació de Corea del Nord per restringir l’exposició als reforços del règim de Kim. Aquesta mesura té com a objectiu evitar la difusió de contingut que lloï, inciti o propagui les activitats del líder nord-coreà. La Comissió de Normes de Comunicacions de Corea ha afirmat que el vídeo en qüestió és un contingut típic vinculat a la guerra psicològica contra Corea del Sud, ja que va ser publicat en un canal operat per connectar-se amb el món exterior i se centra a idolatrar unilateralment i glorificar Kim Jong-un.

El culte a la personalitat dels líders

Els mitjans estatals de Pyongyang solen mostrar demostracions exagerades de lleialtat dels ciutadans cap als seus líders, amb l’objectiu d’ajudar-los a consolidar el poder i crear un culte a la personalitat. Aquestes demostracions busquen generar un sentiment d’adoració i devoció envers els líders, enfortint així la seva posició al país.

La tensió a la carrera nuclear

D’altra banda, Corea del Nord ha manifestat la seva preocupació per un recent assaig nuclear realitzat pels Estats Units, afirmant que això augmenta la tensió a la carrera armamentística. El país ha promès prendre les mesures necessàries per millorar la seva postura de dissuasió nuclear. El Departament d’Energia dels Estats Units va informar que va dur a terme un experiment subcrític al seu centre de proves de Nevada, amb l’objectiu de recopilar dades que donen suport a la fiabilitat i eficàcia dels caps nuclears.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00