Inici » El Dilema de Ducati amb el Nou Company de Pecco Bagnaia

El Dilema de Ducati amb el Nou Company de Pecco Bagnaia

by PREMIUM.CAT
una persona amb una moto en una pista de curses amb gespa al fons i una zona d'herba darrere de la bicicleta, Dahlov Ipcar, vfx, gràfics per ordinador, de stijl

El Futur de Marc Márquez a Ducati

L’etern debat al voltant del company de Pecco Bagnaia a Ducati no va ser tan senzill com es pensava. Tot i que per als pilots involucrats va ser un veritable calvari, el desenllaç es va traduir en la signatura d’un contracte pluriennal de Marc Márquez amb l’equip de Borgo Panigale, estenent la seva vinculació fins al 2026. Aquest fet es va produir després de l’amenaça del ’93’, que, conscient de la seva influència i poder al pàdoc, va jugar les seves cartes de manera estratègica, afirmant que no abandonaria Gresini per l’equip Pramac. Aquesta declaració va fer sonar les alarmes entre els directius de la firma bolonyesa.

La Intenció de Ducati i la Influència de Marc Márquez

La veritable intenció de Ducati era mantenir tant Jorge Martín com Marc Márquez sota les seves ordres. La idea inicial era tenir Martín a l’equip oficial i Márquez a l’equip Pramac. Tot i això, les declaracions del pilot lleidatà van canviar el rumb dels esdeveniments, obligant els directius de Ducati a prescindir del preacord amb Martín i permetent el seu fitxatge per Aprilia, mentre que Márquez s’unia a l’equip vermell. Aquesta situació va deixar en evidència la influència i el poder de negociació de Márquez al món de MotoGP.

L’Opinió de Jorge Lorenzo sobre la situació

Jorge Lorenzo, una veu autoritzada al món de MotoGP i amb coneixement profund de Ducati, va expressar la seva opinió sobre l’arribada de Marc Márquez a l’equip. Segons Lorenzo, Pecco Bagnaia està molest amb la incorporació de Márquez a l’equip vermell, ja que reconeix que la presència de l’octocampió del món disminueix les possibilitats de destacar a la graella. Aquestes declaracions reflecteixen la preocupació de Bagnaia davant l’arribada d’un pilot ràpid i competitiu com a Márquez.

Anàlisi de la Decisió de Ducati

Lorenzo també va analitzar la decisió final de Ducati, destacant la influència dels resultats en la mateixa. Segons ell, si Jorge Martín hagués tingut un exercici excel·lent, és probable que estigués a l’equip oficial en lloc de Márquez. Tot i això, la pressió exercida per Márquez en expressar la seva preferència per l’equip vermell en lloc de Pramac va portar Ducati a assegurar la seva incorporació. Aquesta situació va posar de manifest la influència dels resultats en les decisions finals dels equips.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00