Inici » Qui és Telma Ortiz, la germana de la reina Letizia i una de les més discretes de la Família Reial?

Qui és Telma Ortiz, la germana de la reina Letizia i una de les més discretes de la Família Reial?

by PREMIUM.CAT
un hombre y una mujer parados uno al lado del otro frente a una multitud de personas en una habitación con una cortina roja, Estuardo Maldonado, full hd, una foto, rasquache

La seva trajectòria professional, els gustos i les causes

Telma Ortiz Rocasolano va néixer el 28 de desembre de 1973 a Oviedo, sent la segona filla de Jesús Ortiz Álvarez i Paloma Rocasolano (la reina Letizia és la més gran de les tres germanes, mentre que la menor, Érika, va morir tristament el 2007).

Telma Ortiz es va criar en una família que, encara que no era estranya els mitjans de comunicació, estava allunyada del focus permanent de la vida real. Llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional a diversos camps, des de l’àmbit jurídic fins al periodístic, mostrant sempre una forta implicació amb temes humanitaris i socials. El seu treball a diverses organitzacions no governamentals, com la Fundació Vicente Ferrer, ho demostra; i actualment treballa a l’ONG Concordia.

Amb el pas dels anys s’ha sabut la seva afició per l’art i la fotografia. De fet, la seva passió per la creativitat s’ha plasmat en projectes personals, ressaltant-ne l’interès per l’expressió artística i visual.

Telma Ortiz i la seva gelosa vida privada

Sempre molt cautelosa amb la vida privada, és mare de dues filles: Amanda, fruit de la seva relació amb l’advocat Enrique Martín Llop; i una altra nena, de dos anys, nascuda del seu festeig amb Robert Gavin Bonnar, un lletrat irlandès famós per ser l’exespòs de Sharon Corr, violinista de The Corrs. Gavin va estar casat amb l’artista durant divuit anys i té dos fills en comú.

La germana de la reina Letizia ha preferit ser sempre molt discreta respecte a la seva vida privada i aquesta és una de les raons per les quals ens va costar molt saber el nom de la segona filla, Erin. Passa el mateix amb la seva relació amb Robert Gavin Bonnar, de la qual coneixem molt poc ja que també han estat poques les vegades que s’han mostrat en públic des que van iniciar el seu romanç el 2018.

De fet, la primera vegada que vam veure la parella assistint a un esdeveniment públic va ser als premis Princesa d’Astúries de 2019, al Teatre Campoamor d’Oviedo, per escoltar el primer discurs que donaria la seva neboda, la princesa Leonor.

El 2023, la germana de la Reina va fer 50 anys i, per descomptat, ho va celebrar en la més absoluta intimitat. Estarien amb ella la seva germana, el rei Felip VI i les seves nebodes, Elionor i Sofia?

Segueix-li la pista

L’últim

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00