Inici » Formació en Ciències Religioses a Girona per al Curs 2024/2025

Formació en Ciències Religioses a Girona per al Curs 2024/2025

by PREMIUM.CAT
un grup de persones assegudes als bancs d'una església amb un gran finestral i un alter daurat al fons, Florence Engelbach, interior, una foto, escola de barbizon

Oportunitats de Formació Teològica i Humanística

L’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG), vinculat a la Facultat de Teologia de Catalunya, està preparant-se per al proper curs 2024/2025. Aquesta institució diocesana ofereix una oportunitat única per a aquelles persones interessades en aprofundir en teologia, filosofia i ciències humanes.

Detalls del Curs

Les classes tindran lloc de dilluns a dijous de 18 h a 21 h al Seminari Diocesà de Girona, amb el període de matriculació obert del 2 al 10 de setembre. Els interessats poden formalitzar la matrícula a la seu de l’ISCRG o trucant al telèfon 972 20 49 42. Per a més informació, es pot contactar a l’adreça [email protected].

Novetats i Assignatures Destacades

El proper curs inclourà el seminari “El silenci de Déu”, així com noves assignatures com “La mort i l’acompanyament: perspectives teològiques i psicològiques” i altres temes rellevants impartits per reconeguts professionals en el camp.

Durada dels Estudis i Perfils Objectiu

Els estudis tenen una durada de tres a cinc anys, amb la possibilitat d’inscriure’s com a oient. Aquesta formació està dirigida a diverses àrees, incloent aspirants al Diaconat Permanent, professorat de Religió, religiosos, preveres, catequistes, estudiants universitaris i altres interessats en l’estudi de la teologia i els continguts de la fe.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00