Inici » Juny finalitzarà amb les Festes de Moros i Cristians de Pego

Juny finalitzarà amb les Festes de Moros i Cristians de Pego

by PREMIUM.CAT
un grup de persones amb vestits i barrets blaus i daurats caminant per un carrer amb edificis al fons, Bouchta El Hayani, foto, una foto, antípodes

Una celebració tradicional

A finals del mes de juny, concretament del 27 al 30, la localitat de Pego es prepara per a les seues festes de Moros i Cristians. Aquesta celebració tradicional és una oportunitat per a gaudir d’una gran varietat d’activitats i esdeveniments.

Un programa d’activitats emocionant

Durant aquests quatre dies, els habitants de Pego i els visitants tindran l’oportunitat de participar en un programa d’activitats emocionant. Les festes començaran amb una cercavila pel poble i una recepció en la càbila de la Fila Capitana. A la vesprada, hi haurà desfilades i les conegudes ‘voltetes’. Aquest any, l’acte comptarà amb la presència de quatre bandes de música, que interpretaran conjuntament un pasdoble que s’està convertint en l’himne festiu del poble.

Moments destacats

El divendres serà un dia especial amb la diana a les 7 del matí i l’entradeta i l’Ambaixada tradicional a la vesprada. El dissabte serà el dia gran amb l’Entrada, que deixarà a tots sense paraules amb el boato de la filà Al-Hagamba-Muza i el seguici especial dels Inquisidors i del seu Ambaixador. Finalment, el diumenge hi haurà una nova desfilada pels carrers del poble que finalitzarà al castell.

Una festa per a tots

Les festes de Moros i Cristians de Pego són una festa per a tots. Hi ha activitats per a totes les edats i gustos, des de la ‘pallorfà popular’ fins a l’entrada jove de moros i cristians. És una oportunitat per a gaudir de la cultura i la tradició del poble i per a passar moments inoblidables en companyia de familiars i amics.

Preparats per a les festes

Si vols assistir a les festes, pots adquirir cadires per a les entrades o gaudir de les grades per a l’entrada principal. Les entrades estan disponibles en línia i tenen un preu de 5,00 € per a les cadires i 3,00 € per a les grades.

Conclusió

Les festes de Moros i Cristians de Pego són una oportunitat única per a viure l’emoció i la tradició d’aquesta celebració. Amb un programa d’activitats emocionant i moments destacats, aquestes festes ofereixen una experiència inoblidable per a tots els assistents. No et perdes aquesta oportunitat de gaudir de les festes i de la cultura del poble de Pego.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00