Inici » Explorant Sant Miquel del Fai: Una Experiència Estiuenca Inoblidable el 2023

Explorant Sant Miquel del Fai: Una Experiència Estiuenca Inoblidable el 2023

by PREMIUM.CAT
un pueblo con una montaña al fondo y algunos árboles al costado de la carretera frente a ella, Enguerrand Quarton, vista panorámica, una pintura mate, románico

Descobrim Sant Miquel del Fai

Amb l’obertura el 22 d’abril de 2023, Sant Miquel del Fai ha captivat l’atenció de més de 30.000 visitants. Aquest idíl·lic espai, que va romandre tancat durant l’estiu per precaució contra incendis, ha estat punt de trobada per aquells que busquen una experiència única.

Diversitat de Mitjans de Transport

Els visitants, amb un 86% optant per vehicles privats mitjançant reserva prèvia, han explorat aquesta joia natural de diverses maneres. Un 9,2% ha gaudit del sender de Riells a peu, mentre que un 2,3% ha optat per autobús o vehicle col·lectiu. La resta ha escollit altres rutes i mitjans, creant una rica paleta d’experiències.

Accés i Reserves

Per accedir a Sant Miquel del Fai, cal reservar gratuïtament a través del lloc web, oferint tres franges horàries. Aquesta precaució assegura una visita còmoda, especialment per als viatgers de regions llunyanes. També hi ha contingut per aquells que prefereixen no utilitzar tecnologia.

Popularitat Online

Durant el 2023, el lloc web de Sant Miquel del Fai ha liderat les visites a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Aquesta tendència destaca la creixent fascinació pel patrimoni natural i cultural de la regió.

Avaluació dels Visitants

Després de la visita, una enquesta de satisfacció revela que el 53,9% dels visitants atorguen la puntuació màxima. El salt d’aigua i les baumes lideren les preferències amb un 19,4%, seguit de vistes panoràmiques (17,1%) i la visita en general (15,1%). L’església també deixa una empremta notable amb un 6,7% d’apreciació.

Interacció Digital

Un 37,6% dels visitants ha utilitzat els codis QR per obtenir més informació sobre els punts d’interès del recorregut, mostrant la creixent interacció digital amb el patrimoni natural.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00