Inici » Gandia converteix els patis escolars en espais de lleure i esport

Gandia converteix els patis escolars en espais de lleure i esport

by premium.cat
un grupo de personas caminando por una acera en un parque con árboles al fondo y un edificio al fondo, Apeles, simetría perfecta, una foto, figuración libre

Des del 8 de gener, sis centres obriran les seves portes a les tardes per al joc lliure i l’ús dels clubs esportius

Gandia ha decidit convertir els patis de sis escoles en espais de lleure i esport per a la ciutadania. Així, des d’aquest 8 de gener, els centres obriran les seves portes a les tardes, de 17.00 a 19.00 h, per al joc, les activitats d’oci saludable i, de 19.00 h a 21.00 h, per a l’ús per part dels clubs esportius.

Aquesta mesura era un compromís amb els veïns i veïnes, que es va plasmar en l’acord de Govern, i ara es fa efectiva, tal com va comunicar l’alcalde, José Manuel Prieto, acompanyat pels regidors d’Educació i Esports, Esther Sapena i Jesús Naveiro, respectivament, durant la visita al Ceip Sant Francesc de Borja, un dels sis espais escolars que obriran de forma alternativa, en aquest cas gairebé tota la setmana, de dilluns a dijous. Pel que fa als altres centres, dimarts i dijous estarà disponible per a la comunitat del barri i els clubs esportius el Ceip Mondúver; dimecres, el Ceip Cervantes, i divendres, els Ceip Joan Martorell, Botànic Cavanilles i Joan XXIII.

L’objectiu és oferir espais segurs i complementaris per al joc i l’esport

«Creiem que els xiquets i xiquetes han de tenir espais on poder jugar i conviure de forma segura; els clubs i els esportistes han de poder gaudir també d’altres instal·lacions esportives complementàries. Començarem amb dos aproximadament cada dia i la idea és arribar a tots els centres, de manera que tots els xiquets i xiquetes tinguen la referència d’un pati obert al seu barri», ha afirmat l’alcalde.

Per a garantir l’oci segur i les activitats controlades, l’Ajuntament, dins d’un pla d’ocupació, ha contractat tres conserges, que s’encarregaran d’obrir i tancar. S’ha editat un fullet informatiu on s’indiquen les condicions i mesures per poder gaudir d’aquests espais.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00