Inici » Restablerta la Mobilitat a l’R4 entre Terrassa i Sabadell Després d’Incident Fatal

Restablerta la Mobilitat a l’R4 entre Terrassa i Sabadell Després d’Incident Fatal

by PREMIUM.CAT
una carretera con muchos coches y camiones y muchos árboles y arbustos a ambos lados de la carretera, Edi Rama, trazado de caminos, una pintura mate, superplana

Tragèdia a les Vies Ferroviàries

En una jornada tràgica, l’R4 entre Terrassa i Sabadell es va veure afectada avui per un incident mortal que va interrompre la circulació de combois en ambdós sentits. La notícia, confirmada per Adif i Renfe, va revelar un fatídic atropellament que va paralitzar completament aquesta línia de Rodalies.

Resposta Ràpida i Investigació

Els serveis d’emergència i els tècnics ferroviaris van respondre immediatament, descobrint un cos al costat de les vies. Els Mossos d’Esquadra, que estan treballant a la zona, van indicar que l’accident va succeir a les set del matí, aproximadament a 200 metres d’una estació. Protecció Civil de la Generalitat va activar la prealerta del Pla d’emergències en el transport ferroviari (Ferrocat) com a resposta a aquest incident tràgic.

Impacte en els Usuaris

Els Ferrocarrils Generals de Catalunya (FGC) es van veure afectats, amb retards i aglomeracions, assumint la majoria dels passatgers de Renfe. Aquesta situació va causar incomoditats significatives per als usuaris que es desplacen entre Terrassa i Sabadell al Vallès Occidental, especialment durant les primeres hores del matí.

Recuperació Progressiva

Amb els cossos d’emergència completant la seva tasca a la zona, la freqüència de pas a l’R4 es recupera gradualment. Tot i això, l’impacte emocional i logístic d’aquest incident continuarà afectant la comunitat ferroviària i els usuaris que depenen d’aquesta línia de Rodalies.

Altres notícies que et poden interessar

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00