Inici » Desconeixement Alarmant de CC sobre el Retorn a Puerto Naos i La Bombilla

Desconeixement Alarmant de CC sobre el Retorn a Puerto Naos i La Bombilla

by PREMIUM.CAT
un hombre con traje y gafas parado en una habitación con una silla y una puerta al fondo, Carlos Catasse, Ignacio Fernández Ríos, un retrato, les automatistes

Preocupació del Grupo Popular pel Desconeixement de CC

El Grupo Popular en el Cabildo, a través del conseller Carlos Cabrera, ha destacat que “resulta alarmant que CC desconegui quantes famílies han pogut retornar a Puerto Naos i de les que viuen a La Bombilla”.

Les declaracions, segons es detalla en una nota de premsa del PP, “sorgeixen després que en el passat ple se li preguntés per aquest assumpte” al president insular, Sergio Rodríguez, “i no sabés oferir una resposta clara. Una actitud que únicament ens ofereix sensació d’irresponsabilitat política”, assenyala Cabrera.

La Ràtzia de Cabrera sobre la Gestió del Grupo de Govern

Cabrera defensa que “el més raonable és que el Grup de Govern es preocupi per conèixer el nombre de persones que resideixen de manera temporal o permanent a Puerto Naos i La Bombilla. No per valorar l’èxit o fracàs de les mesures preses, sinó per saber en tot moment com està transcorrent aquesta suposada tornada a la normalitat a les zones adients. A més, de ser fonamental a l’hora de prendre futures decisions”.

El conseller del PP també destaca que “encara no coneixem els protocols d’actuació en cas d’emergència, tant per aquells que resideixen de manera habitual, temporal o que acudeixen als espais de platja ja habilitats. Esperem que tots ells comptin amb el que fins ara, malgrat haver-ho sol·licitat, no coneixem”.

La Manca de Transparència sobre Dades Crucials

A més, s’afegeix a la nota, “resulta curiós que aquesta dada de especial transcendència no s’hagi fet pública en els dies posteriors a la sessió plenària, continuant únicament fent referència a obertures parcials i al nombre de famílies afectades que s’han beneficiat d’aquesta mesura, i ignorant quantes han fet efectiva la seva residència a les zones afectades”.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00