Inici » El Secretari General de Junts per Catalunya Celebra l’Arxivament del Cas Tsunami Democràtic

El Secretari General de Junts per Catalunya Celebra l’Arxivament del Cas Tsunami Democràtic

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata amb ulleres a la cara i jaqueta i corbata al pit, Carles Delclaux Is, ignacio fernandez rios, un retrat, plasticien

Jordi Turull Celebra l’Arxivament del Cas Tsunami Democràtic

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha expressat la seva satisfacció davant de l’arxivament de la causa del Tsunami Democràtic. Segons Turull, aquesta decisió judicial ha estat motivada per la incompetència del jutge Manuel García Castellón, a qui ha acusat de formar part de la Toga Nostra. En una entrevista a RAC1, Turull ha destacat que tot el patiment ha arribat a la seva fi i ha afirmat que Carles Puigdemont manté el compromís de tornar a Catalunya per a la investidura, malgrat les imputacions que pesen sobre ell.

Possibles Escenaris Futurs

Turull espera que l’arxivament del cas Tsunami pugui influir en la causa oberta contra Carles Puigdemont i Ruben Wagensberg al Tribunal Suprem. Tot i això, no descarta cap escenari i reconeix que la decisió del Tribunal Suprem no està garantida. En aquest sentit, no ha descartat la possibilitat que, en cas de tornar a Catalunya, el president a l’exili pugui ser empresonat. Tot i això, Junts per Catalunya confia en la resposta del país davant d’aquestes eventualitats.

Crítiques a la Cúpula Judicial Espanyola

Turull ha lamentat els comportaments dels jutges i ha assenyalat que la cúpula judicial espanyola té segrestada la democràcia a l’Estat. Ha insistit en el concepte de la Toga Nostra, referint-se a la cúpula judicial que, segons ell, fa política i persegueix els independentistes. A més, ha criticat els ‘deliris de grandesa’ dels jutges que, segons ell, decideixen no aplicar la llei.

Possibilitat de Retorn i Empresonament

Quant a la possibilitat que Puigdemont sigui empresonat en cas de tornar a Catalunya, Turull no ha concretat els escenaris que Junts ha previst ni les accions que prendria, assegurant que és un tema massa seriós per explicar-ho als mitjans. No obstant això, ha expressat la confiança del partit en la resposta del país davant d’aquesta situació.

Marta Rovira Podria Tornar Dissabte a Catalunya

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha manifestat la possibilitat de tornar a Catalunya aquest dissabte per visitar els seus pares i assistir a l’assemblea de dones de la formació republicana. Tot i que encara no ho té confirmat, ha expressat el seu desig de fer-ho, segons declaracions a RAC1.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00