Inici » Vidal-Quadras emergeix amb un missatge distòpic sobre Espanya i reclama un intent de la seva vida

Vidal-Quadras emergeix amb un missatge distòpic sobre Espanya i reclama un intent de la seva vida

by PREMIUM.CAT
un hombre sentado en una silla con un montón de cuadros en la pared detrás de él y una lámpara sobre la mesa, Arthur Sarkissian, pintura realista, una pintura fotorrealista, arte académico

Un terratrèmol polític a Salamanca

El panorama polític espanyol va tremolar a finals del 2023 amb un impactant incident dirigit a Aleix Vidal-Quadras. L’expresident del PP català i cofundador de Vox va ser afusellat el passat 9 de novembre a l’exterior de casa seva en un dels animats carrers del barri de Salamanca.

En un principi, la situació semblava crítica, però les lesions de Vidal-Quadras no van ser tan greus com es temia. Després de rebre atenció mèdica immediata, s’ha recuperat a l’hospital des d’aleshores.

Resurfacing amb un avís desolador

Ara, tres mesos després, Vidal-Quadras ha reaparegut en un vídeo amb un missatge que voreja l’apocalíptic. Preocupat per l’existència mateixa de la nació espanyola, va intervenir en una conferència de la Fundació Neos, plataforma cultural presidida per l’exministre Jaime Mayor Oreja.

En un to visiblement afectat, el cofundador de Vox ha assegurat que Espanya està travessant un moment excepcionalment difícil de la seva història. Ha fet referència al recent pacte entre el PSOE i Junts sobre delictes relacionats amb el terrorisme a la Llei d’Amnistia.

Una crida a l’acció per a la cohesió nacional

“És per això que el treball de Neos i nombroses entitats civils que advoquen per la cohesió nacional, la democràcia i l’estat de dret és crucial en aquests temps”, ha declarat. Vidal-Quadras va instar el suport continuat a aquests esforços, guanyant-se els aplaudiments del públic.

Vistes Paral·leles amb Mayor Oreja

El missatge de Vidal-Quadras s’alinea molt amb el de Mayor Oreja, que a principis de desembre de 2023 va criticar apassionadament el separatisme, el PSOE, la llei d’amnistia, i fins i tot va fer afirmacions conspiratòries sobre els atemptats de l’11 de març de 2004. L’exministre de l’Interior és un acèrrim partidari de Vidal-Quadras des de l’agressió.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00