Inici » Intervenció policial descobreix més de 4.100 articles falsificats a Lloret de Mar

Intervenció policial descobreix més de 4.100 articles falsificats a Lloret de Mar

by PREMIUM.CAT

Més de 4.100 Falsificacions Descobertes

Una intervenció policial a Lloret de Mar ha revelat la presència de més de 4.100 articles falsificats de marques de prestigi, amb un valor estimat en més de 3,8 milions d’euros. Aquesta operació ha conduït a la investigació dels propietaris dels establiments on es van descobrir aquestes falsificacions.

Actuació de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va dur a terme aquesta operació el dimarts dia 2 d’abril com a part de les seves accions contra la falsificació i el contraban. Els escorcolls es van realitzar després de rebre informacions sobre la presència de productes falsificats en diversos establiments de la zona, incloent-hi complements, peces de roba i sabates. Això va portar a una investigació exhaustiva per verificar aquests fets i es van confirmar les sospites.

Requisició i Investigació

Com a resultat de les inspeccions, la Guàrdia Civil va confiscar un total de 4.120 articles de diverses marques de prestigi, tots ells valorats en més de 3,8 milions d’euros. A més, els propietaris dels establiments, de nacionalitat senegalesa, han estat sotmesos a investigació. Els productes confiscats han estat dipositats a les dependències de la Guàrdia Civil de Palamós.

Accions Anteriors

Aquesta no és l’única intervenció de la Guàrdia Civil en la zona. Des de principis d’any, s’han intervingut un total de 7.980 articles falsificats a les comarques de Girona, amb un valor acumulat de 4,8 milions d’euros.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00