Inici » Intervenció quirúrgica de Joan Verdú: Optimisme i bones perspectives

Intervenció quirúrgica de Joan Verdú: Optimisme i bones perspectives

by PREMIUM.CAT

Operació reeixida i pronòstic favorable

La Dra. Teresa Solà, eminent cirurgiana de la Clínica Teknon, ha realitzat una intervenció quirúrgica a Joan Verdú, esquiador andorrà, amb resultats altament satisfactoris. Segons el fisioterapeuta de la Federació Andorrana d´Esquí, Pol Ferrer, l´operació ha transcorregut sense contratemps i s´han complert tots els objectius previstos.

Recuperació i rehabilitació

El pronòstic és optimista, i s’espera que Verdú experimenti una millora notable en el rendiment esportiu i en la salut general. L’esquiador haurà de guardar repòs absolut durant les properes tres setmanes, seguides de tres setmanes addicionals de recuperació activa sota supervisió mèdica.

Declaracions de Joan Verdú

A les seves xarxes socials, Verdú ha expressat la seva satisfacció per la intervenció: ‘Avui m’han operat de l’esquena per resoldre els problemes que he arrossegat durant molt de temps. Sé que faré tot el necessari per assolir els meus objectius, i això era imprescindible per competir sense dolor i entrenar amb normalitat”.

Agraïment a l’equip mèdic

Verdú ha agraït la feina dels doctors i de tot l’equip mèdic del centre hospitalari. Ja té la vista posada la temporada que ve, amb l’objectiu de tornar a la competició en plena forma.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00