Inici » Paté de carabassa, una recepta exòtica i deliciosa que ens proposa Mercadona

Paté de carabassa, una recepta exòtica i deliciosa que ens proposa Mercadona

by PREMIUM.CAT
una persona sosteniendo un pequeño trozo de comida frente a una tienda con un hombre caminando junto a ella, Dong Kingman, sakimichan, una fotografía de archivo, panfuturismo

Com preparar el Tershi, un paté de carabassa típic de Líbia

Si vols sorprendre els teus convidats amb una recepta diferent i saborosa, et recomanem que provis el Tershi, un paté de carabassa que té el seu origen a Líbia i que també és molt popular a la gastronomia jueva. Mercadona ens ha facilitat els passos per elaborar aquest plat, que és molt fàcil i ràpid de fer. Només necessites uns pocs ingredients i una bona torrada de pa de pita per acompanyar-lo.

Ingredients per a 4 persones

Per fer aquest paté de carabassa necessitaràs els següents ingredients, que pots trobar a Mercadona:

  • 4 alls
  • Oli d’oliva al gust
  • 500 grams de carabassa tallada a trossos
  • Sal al gust
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç de La Vera
  • 1 culleradeta de comí
  • El suc d’una mitja llimona
  • 20 grams de pebrots rostits
  • Mitja culleradeta de caiena
  • 1 pa de pita
  • Comí en gra al gust

Elaboració pas a pas

Per preparar aquest deliciós paté de carabassa has de seguir aquests senzills passos:

  1. Pela i elimina el germen dels alls. Després, trosseja’ls i sofregiu-los a foc suau en una cassola amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin daurats i caramel·litzats.
  2. Afegeix la carabassa, que prèviament has de pelar, netejar i tallar a daus. Remena bé perquè s’impregni del sabor dels alls.
  3. Incorpora les espècies: la sal, el comí, el pebre vermell i la caiena. També afegeix el suc de llimona i barreja tots els ingredients. Deixa coure la carabassa a foc mitjà durant uns 10 minuts o fins que estigui tendra.
  4. Tritura els pebrots rostits amb una batedora i afegeix-los a la cassola amb la carabassa. Si ho creus necessari, rectifica de sal i d’espècies segons el teu gust.
  5. Treu la carabassa del foc i deixa que es refredi una mica. Després, tritura-la amb una batedora o un processador de menjar fins que tingui una textura de paté.
  6. Torra el pa de pita al forn o a la torradora i talla’l a triangles. Serveix el paté de carabassa en un bol i decora’l amb una mica de comí en gra per sobre. Acompanya’l amb el pa de pita i gaudeix d’aquesta recepta exòtica i deliciosa.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00